Netflix hæver prisen for danske brugere

Arkivfoto: Netflix
Arkivfoto.

Streaminggiganten hæver prisen for danske brugere. Dette skyldes, at Netflix fremadrettet vil satse på et nyt indhold.

Har du en Netflix-bruger, kan du nu se frem til at skulle betale endnu mere for at følge med i deres film og serier.

Det skriver Media Medier.

Torsdag den 3. oktober hævede Netflix nemlig priserne i Danmark. Ifølge streamingtjenesten skyldes dette, at de løbende leverer mere værdi for brugerne.

‘Vi tilbyder en række forskellige abonnementer for at imødekomme en bred vifte af behov, og i takt med at vi løbende leverer mere værdi til vores medlemmer, beder vi dem indimellem om at betale lidt mere. Fra i dag justerer vi priserne i Danmark, med priser startende fra 89 kr.,’ udtaler en talsperson fra Netflix.

Tidligere lød prisen for et basis-abonnemet på 79 kroner. Nu er det altså steget med 10 kroner, så prisen lyder på 89 kroner.

Samtidig er premium-abonnementet steget endnu mere i pris. Før kostede det 149 kroner for et premium-abonnement, mens det nu koster 169 kroner. Altså en stigning på 20 kroner.

Netflix på vej med nyt indhold

Der er dog en helt særlig årsag til prisstigningen. Efter flere år med få danske titler i Netflix, satser streamingtjenesten nemlig på et indhold med flere nye tiltag.

‘Det virker som om, vi ikke har lavet så meget, men det har været nogle udfordrende år i Danmark. Som konsekvens af pausen har vi ikke haft mange nye titler, men vi har haft så travlt i år. Vi har indkøbt og identificeret mange nye projekter,’ forklarede Jenny Stjernströmer Björk, som er vicedirektør for nordisk indhold i Netflix, på Copenhagen TV Festival i august.

Streamingtjenesten er med sine over 200 millioner medlemmer i mere end 190 lande et af verdens førende streamingtjenester. Blandt andet står de bag film og serier som A Beautiful Life med danske Christopher i hovedrollen samt den amerikanske horror- og science fiction-serie Stranger Things.

Ditte og Louise filmatiserer dansk roman til Netflix.

ONP.