Magnus mistede livet efter fald i svømmehal: Nu har familien sidste ønske

Gauerslund Kirke i østjyske Børkop, hvor den unge mand skal begraves

Den 21-årige Magnus Magleby Rahbek afgik ved døden efter et tragisk fald fra en femmetervippe. I forbindelse med den unge mands begravelse er det nu muligt at støtte familien til at kunne opstille en mindesten

På fredag klokken 14.00 bliver den 21-årige Magnus Magleby Rahbek begravet i Gauerslund Kirke i østjyske Børkop.

Den unge mand afgik ved døden natten til torsdag i sidste uge efter flere dages indlæggelse på Odense Universitetshospital.

Her var han fløjet til i en lægehelkopter, efter han weekenden forinden i et uheld faldt ned fra en femmetervippe og landede på det hårde gulv i Fredericia Svømmehal, hvor han slog sig voldsomt.

‘Det vil glæde familien, hvis alle, der har en relation til Magnus, vil hjælpe ved at deltage i den kombinerede begravelse og mindegudstjeneste. Samt det efterfølgende mindesamvær,’ skriver familien til Fredericia Dagblad.

Magnus Magleby Rahbek afgik ifølge Vejle Amts Folkeblad ved døden som følge af iltmangel, da hans luftrør blev blokeret på den måde, han faldt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Gauerslund Kirke i østjyske Børkop, hvor den unge mand skal begraves

Familien til den unge mand giver alle på hospitalet en stor tak og takker samtidig svømmehallens livreddere for den indledende førstehjælp, som Magnus Magleby Rahbek modtog på svømmehallens gulv.

Fredag eftermiddag får alle mulighed for at give den 21-årige et sidste farvel, når han bliver begravet i Gauerslund Kirke.

Normalt viser man ens sorg og støtte med buketter og kranse til en begravelse, men i kirken på fredag har familien et andet ønske.

Familien arbejder nemlig på at få opsat en mindesten til deres søn og bror, så han for altid kan mindes.

“Vi er sammen med en masse mennesker, som tager sig af os. Det er dejligt at have så mange omkring os lige nu. Og der er rigtig mange, som har haft fat i os og sagt, at de ikke følte, at de havde givet Magnus nok. Fordi han gav dem så meget,” sagde familien ifølge Vejle Amts Folkeblad i forbindelse med dødsfaldet.

Hvis man ønsker at støtte familien til en mindesten, er der oprettet en Mobilepay-boks, der hedder 7757NN.

Gauerslund Kirke i østjyske Børkop, hvor den unge mand skal begraves