Bro kollapser af enorme vandmasser

Store regnmasser har fået en bro til at kollapse. Billeder fra stedet viser, at broen er styrtet sammen, mens den er oversvømmet af vand

Politiet advarer lørdag formiddag mod, at en bro er kollapset. Derfor er det nødvendigt at finde alternative ruter, lyder det.

“Det er ikke en travl bro normalt, og det er nemt at finde alternative ruter,” siger Ole Aamann, der er vagtchef ved politiet til TV 2. 

Politiet tilføjer, at der er sat de nødvendige skilte op, men at det ellers er kommunens ansvar at håndtere situationen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses den kollapsede bro

Presse-fotos.dks udsendte til den kollapsede bro, der ligger på Ålbæk Møllevej ved Bramming tæt på Esbjerg, fortæller, at mange interesserede borgere kommer for at se, hvad der er sket.

“Folk valfarter til for at tage billeder – der holder også slamsugere og fjerner vand fra nabohuset,” siger vores udsendte.

Området omkring Esbjerg blev fredag ramt af rekord meget regn, da der ved en målestation faldt hele 145 millimeter på blot 24 timer.

Dermed blev det den største regnmængde, der er faldet på et døgn i september.

Nederst kan du se galleri fra flere oversvømmelser i området omkring Esbjerg:

En mand blev fredag blandt andet reddet ud af sin varebil, da den druknede i en viadukt. Det kan du se billeder fra her.

Sneumå ved Bramming er oversvømmet
Sneumå ved Bramming er oversvømmet
Sneumå ved Bramming er oversvømmet
Sneumå ved Bramming er oversvømmet