Janni viser sin nye kæreste frem for første gang: ‘Sådan mødte vi hinanden’

Janni Ree og Karsten Ree har meldt deres skilsmisse i august, men allerede nu viser førtsnævnte sin nye kæreste frem

Fredag aften mødte Janni Ree op sammen med sin nye kæreste for at overvære Vild med dans – og her fortalte de to blandt andet, hvordan de har mødt hinanden.

Janni Ree har kendt sin nye kæreste Jeppe Stokholm i fire måneder. Han er tidligere elitedanser – men for nu arbejder han som advokat i Schweiz.

Og det var faktisk i den forbindelse, at Janni Ree og Jeppe Stokholm for første gang kom i kontakt med hinanden, da Janni Ree talte med ham, fordi hun havde brug for nogle skatteråd.

“Vi faldt for hinandens stemmer. Vi talte i telefon i uendelig mange timer. Det var en slags blind date uden at være en date, for vi talte om juridiske spørgsmål. Da Janni så åbnede op om, at der måske var en skilsmisse på vej og havde brug for rådgivning omkring det, så åbnede jeg også op om min egen skilsmisse,” siger Jeppe Stokholm ifølge B.T., da han møder alle kameraerne fredag aften til Vild med dans.

Det var igennem samtalerne om skatteråd, at Janni Ree og Jeppe Stokholm besluttede at møde hinanden.

Fredag aften til Vild med dans var første gang, at de to sås sammen i offentligheden.

Se billeder af Janni Ree og Jeppe Stokholm sammen her.

En mand blev fredag blandt andet reddet ud af sin varebil, da den druknede i en viadukt. Det kan du se billeder fra her.