Skulle have 30.000: Fik peberspray og blev bestjålet

En 16-årig havde sat sin el-crosser til salg for 30.000. Da køberen, ankom havde han dog i sinde at betale på en lidt anden måde end i kroner.

Lørdag mødtes en 16-årig ung mand med en potentiel køber, til den el-crosser han forinden havde sat til salg.

Prisen lød på 30.000 kroner, men da en 20-årig mand mødte op på det aftalte sted, havde han alt andet end betalingen med.

Da køberen havde besigtiget køretøjet, hev han ud af det blå en peberspray frem og sprøjtede det i øjnene på den 16-årige.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto.

Efterfølgende kørte den 20-årige el-crosseren hen til en Volkswagen Polo, hvor føreren af bilen hjalp med at køre det stjålne køretøj væk i en lukket trailer.

På trods af peberspray i øjnene, nåede den 16-årige at genkende bilens model, hvorfor politiet kunne starte en eftersøgning.

Intet spor af tyvegodset

“Vi prøvede at se, om vi kunne finde den via vores nummerpladegenkendelsessystem (ANPG red.) Vi fandt den så på motorvejen, hvor vi kunne se en bil med en lukket Elgiganten-trailer, der matchede beskrivelsen.”

Det fortæller politikommissær ved lokalpolitiet i Silkeborg, Kennt Sølvkær Jensen, til TV Midtvest.

For tyvene gik turen fra Bios Gård i Silkeborg, hvor man havde stjålet el-crosseren, til den adresse, der var tilknyttet bilen.

Her fandt man dog hverken el-crosser eller trailer.

Den 20-årige mand, der sprøjtede pebersprayen er sigtet for kvalificeret vold og brugstyveri.

Hans medgerningsmand, er sigtet for medvirken til brugstyveri.

For en anden Volkswagen gik det også galt. Her endte en bilist i hækken i et villaområde.