Spritbilist rammer blomster, træer og jernstolpe

Fredag aften endte en køretur for en 50-årig mand næsten fatalt, da han under påvirkning af alkohol forvoldte skade på både blomsterbede, træer og en jernstolpe.

En særdeles farlig bilist var på vejen i går.

Ifølge vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Kasper Skotte, var episoden tæt på at få alvorlige konsekvenser for flere trafikanter, der var nødt til at undvige for at undgå kollision med den slingrende bil. Politiet modtog anmeldelsen kl. 21.47.

“Vi får anmeldelsen klokken 21.47. Det viser sig, han er påvirket af alkohol i en sådan grad, at flere må undvige ham for ikke at blive ramt,” udtaler Kasper Skotte til Folketidende.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Bilen har ramt mange ting på sin slingrende vej.

Politiet har efterfølgende sigtet manden for overtrædelse af både straffelovens paragraf 252, som omhandler at bringe andres liv i fare, samt for spritkørsel.

Bag rattet sad en 50-årig mand fra lokalområdet, som bestemt ikke var appelsinfri.

Manden blev anholdt og taget med til en blodprøve for at fastslå præcis, hvor meget han havde indtaget.

Den alvorlige hændelse fandt sted ved krydset Gamle Landevej og Vestergade, hvor den kraftigt berusede bilist mistede kontrollen over sit køretøj.

Som følge af sigtelserne blev mandens bil beslaglagt med henblik på konfiskation, hvilket er muligt ved både farlig kørsel og høj promille.

Ifølge en artikel i Folketidende slap manden heldigvis med kun at forvolde skade på ejendom, og ingen personer kom til skade under hændelsen.

Lørdag eftermiddag er brandvæsnet, politiet og ambulancereddere rykket ud til et alvorligt uheld. Flere ambulancer er fremme på stedet