Yousee hæver priserne: Påvirker næsten 900.000 danskere

Yousee
Illustrationsfoto

Fredag er det kommet frem, at TV-giganten Yousee giver priserne et nøk op. Det betyder, at næsten 900.000 danskere meget snart skal betale mere hver måned.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at priserne på mange ting er steget med hastige skridt de seneste år.

Hvis man er Yousee-kunde kan man lige så godt vænne sig til følelsen.

Omkring 900.000 danskere kommer snart til at få en dyrere regning fra TV-giganten – de sætter nemlig priserne op.

De oplyser de fredag til B.T.

Meget snart

Kunder ved Yousee bliver allerede fra årsskiftet blive opkrævet 20-50 kroner ekstra hver måned.

Fra 2025 vil tv-kunderne altså opleve en prisstigning på mellem 240 kroner og 600 kroner for deres tv-pakke.

Til B.T. beskriver Yousee, at den største stigning kommer til at ske på de pakker, der har mest indhold.

Der er dog alligevel håb forude, da prisstigningen ikke kommer til at påvirke Yousee Play, vil det være muligt at fravælge det dyre indhold.

På den måde kan kunder, der for eksempel ikke er vilde med sport, fravælge det.

Ifølge CEO ved Yousee, Christian Morgan, er det nemlig de stignede omkostninger på sportsindhold, der er skyld i prisstigningerne.

Prisstigning er en nødvendighed

“Ligesom andre udbydere af tv og streaming oplever vi stigende omkostninger – ikke mindst til indhold, og særligt sport,” fortælller han i et skriftligt svar til B.T.

Prisstigningen er i følge ham en decideret nødvendighed for, at Yousee kan blive ved med at tilbyde deres kunder sportsindhold.

“Vi ved, det er vigtigt for vores kunder på de store tv-pakker at have adgang til de vigtigste kanaler og største sportsbegivenheder, og for at vi fortsat kan tilbyde dem som en del af vores faste pakker, er prisstigninger desværre nødvendige,” uddyber Christian Morgan.

Tidligere har andre TV-giganter, som Viaplay, også hævet priserne på deres pakker som følge af prisstigningerne – derfor bliver man også nødt til at følge trop ved Yousee.

“Det gør desværre prisstigninger nødvendige, hvilket også er tilfældet hos andre udbydere af tv og streaming, som har hævet priserne på deres pakker i indeværende år,” afslutter han.

Desuden oplyser Yousee, at prisen på deres fastnettelefoni kommer til at stige med 40 kroner månedligt. Samtidig kommer DSL-abonnementer til at stige med det halve, nemlig 20 kroner ekstra om måneden.

Det er ikke kun ved Yousee, der sker ændringer. Nu ændrer Coop nemlig navn på deres butikker, og skal skifte 300 facader.