Person stiller sig på stillads med løkke om halsen

Her holder lægehelikopteren standby

En tragisk hændelse udspillede sig i løbet af ugen, da en mand stod på et stillads med en løkke om halsen og ville tage livet af sig selv. Nu er der nye oplysninger i sagen

Politiet rykkede sammen med øvrigt redningsmandskab massivt ud til en tragisk sag, hvor en mand havde stillet sig op på et seks meter højt stillads og truede med at tage livet af sig selv ved hængning.

Aktionen foregik omkring Krøyersvej i Skagen, hvor et større område blevet afspærret.

“En mand står oppe på stilladset – omkring seks meter oppe – med en løkke om halsen. Han har stået der i mindst fire timer nu,” lød det i forbindelse med aktionen fra Presse-fotos.dks udsendte, som i første omgang ankom til stedet i forbindelse med en melding om højderedning.

“En lægehelikopter er landet og holder standby i området, mens politiets forhandlere er i kontakt med manden,” lød det videre fra Presse-fotos.dks udsendte, som af hensyn til sagens karakter hurtigt forlod området igen.

Den tragiske sag udspillede sig i onsdags, men nu er der nye oplysninger om, hvad der siden er sket manden.

(Artiklen fortsætter under faktaboksen)

Ifølge Nordjyllands Politi er der tale om en 69-årig mand, som i nedtrykt sindstilstand var kravlet op på det høje stillads.

Anmeldelsen indløb klokken 09.33, og klokken 15.25 blev aktionen afblæst.

“Han er kommet ned i god behold, og vi har kørt ham til behandling, så han kan få noget hjælp,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Lau Larsen til mediet Nordjyske.

En realitydeltager var tæt på at miste sit liv efter en alvorlig hændelse på en fodboldbane i løbet af denne uge. Her kom han galt afsted, da spillede som målmand og pludselig mistede bevidstheden.