Stor udrykning tæt på Netto i København

Redningsmandskabet er talstærkt fremme

Mindst otte udrykningskøretøjer er rykket ud efter et alarmopkald fra en adresse i København

Fredag klokken 13.29 har Københavns Politi sammen med brandvæsenet og ambulancetjenesten fået en anmeldelse om en hændelse på en adresse i den københavnske del af Amager.

Det har resulteret i en større udrykning til adressen, oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Jeg kan både se en akutlægebil og en ambulance herude. Derudover er mindst fire brandbiler og to politibiler også fremme,” lyder det fra Presse-fotos.dks udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En lægebil er blandt andet rykket ud

Udrykningen skyldes ifølge den indledende anmeldelse til brandvæsenet, at der er opstået bygningsbrand i en adresse tæt på Netto ved Øresundsvej i København.

Den er ifølge meldingen brudt ud, fordi en person har benyttet sig af en ukrudtsbrænder.

Redningsmandskabet var dog kun kort tid på adressen.

“Alle udrykningskøretøjerne kørte forholdvis hurtigt fra stedet igen. Det har været en mindre brand, der er blevet slukket, før den spredte sig. Der er omkring en meter brandskade på den pågældende bygning,” siger Presse-fotos.dks udsendte.

Ingen personer er kommet til skade ved hændelsen.

I en alvorlig sag er den 38-årige Nick Bertramsen netop blevet dømt ved landsretten for at have torpederet fire andre køretøjer i et kryds på den københavnske vestegn, mens han var påvirket af lattergas og narko. Hændelsen endte med et tragisk udfald for en 34-årige mand.