Christopher synger med verdensstjerne

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Christopher har indspillet sang med verdensstjerne. Balladen sætter en tyk streg under den danske sangers stjernestatus.

Den danske popsanger Christopher udgav tidligere på året sin seneste single One. Nu er han aktuel igen med sangen It Could Have Been Us.

Sangen er en duet, og den gemmer på et velkendt navn inden for musikbranchen.

Sangerinden, som gør Christopher selskab, har nemlig senest turnéret med popikonet Taylor Swift under hendes verdensomspændende turné The Eras Tour.

Står det til Christopher er årsagen til at valget faldt på sangerinden ganske indlysende.

‘Jeg har altid vidst, at It Could Have Been Us skulle være en duet, men jeg vidste også, at der skulle den helt rette stemme til for at forløse den,’ fortæller den danske sanger i en pressemeddelelse.

Christopher fik åbenbaring i København

Han løfter sløret for, at åbenbaringen skete på dansk grund, da sangerinden indtog scenen i Parken.

‘Jeg så Griff varme op for Coldplay i København og blev blæst fuldstændig bagover! Skæbnen ville, at vi begge to skulle spille koncert i New York sidste år, hvor jeg mødte hende og helt fan boy-agtigt fik sagt, hvor vild jeg synes hun er, og at jeg håbede vi en dag kunne lave noget sammen. Den var hun heldigvis med på, og vi hooked up i Stockholm, hvor jeg præsenterede idéen om It Could Have Been Us for hende. Hun tog den, gjorde den til sin egen og resultatet er alt jeg drømte om,’ forklarer han yderligere i pressemeddelelsen.

Den engelske sangerinde Griff har med sine 23 år allerede formået at skabe et navn inden for musikbranchen. Nu synger hun så en ballade med Christopher.

Siden Netflix-succesen A Beautiful Life har Christopher ligeledes implementeret sig som en verdensstjernen.

Han har allerede turneret verden rundt med shows i USA, Asien og Sydamerika, og nu venter den største Europaturné til dato.

I mere hjemlige rammer, har Karen Mukupa netop sørget for vaskeægte folkefest, da hun indtog scenen på Amager Centeret.