Amager i feststemning: Karen Mukupa tryllebinder Gårdhaven

Karen Mukupa på Amager.

Amager stod atter engang for ren og skær folkefest, da Karen Mukupa blandt andet lagde vejen forbi øens hyggelige gårdhave.

Amager havde fint besøg af selveste Karen Mukupa. Multikunstneren, der kan tælle sanger, komponist, forfatter og studievært på sit CV, lagde vejen forbi Gårdhaven på Amager Centeret.

Koncerten er i forlængelse af et gratis arrangement, som centeret selv har taget initiativ til.

Med initiativet ønsker de at præsentere en række fede gratis koncerter med et stærkt line-op, hvor både velkendte og nye artister får mulighed for at indtage den danske musikscene.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det var mennesker i alle aldre, der var mødt op og deltog i lokalfesten i Gårdhaven.

De gratis koncerter finder sted i løbet af hele sommeren, og i torsdags var det altså Karen Mukupa, gårdhaven fik fornøjelsen af.

På trods af regn og slud formåede Karen Mukupa at levere en forrygende koncert med en masse fremmødte i den hyggelige gårdhave på Amager Centeret.

Presse-fotos.dk var til stede for at dække koncerten i gårdhaven og bringer de bedste billeder af den forrygende koncert. Se billederne nedenunder:

For endnu mere kultur, følg ‘Midt i kulturen‘ og ‘Det sker i KBH‘ på Facebook.

I en anden koncert der blev afholdt på Amager Centeret, stod Wafande og AGGi for underholdningen. Her var der også højt humør og store smil blandt de fremmødte.