Kæmpemæssig udrykning til strand: Politiet undersøger svensk bil

Københavns Vestegns Politi har sammen med øvrigt redningsmandskab været massivt til stede på en strand. Nu lyder det, at et svensk køretøj, parkeret helt ned til vandet, er blevet undersøgt

“Ti både fra livredderne sejler ude i vandet, seks hundepatruljer er på land sammen med andre politikøretøjer, og så flyver en helikopter rundt i området over stranden.”

Sådan lød det torsdag i sidste uge fra Presse-fotos.dks udsendte, der blot kunne se til, mens politiet sammen med øvrigt redningsmandskab strømmede til Vallensbæk Strand i forbindelse med et tragisk alarmopkald.

Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger havde beredskabet klokken 13.03 modtaget en anmeldelse om, at der var sket et muligt selvmord på, omkring stranden eller i vandet.

Presse-fotos.dk har fredag i den forbindelse været i kontakt med Københavns Vestegns Politi, der på nuværende tidspunkt ikke har lyst til at dele informationer med offentligheden.

‘Det er ikke meget, jeg kan oplyse på nuværende tidspunkt. Torsdag har vi været på Vallensbæk Strand, hvor vi har undersøgt et mistænkeligt forhold – for nu har vi ikke mulighed for at oplyse yderligere,’ fortæller kommunikationsansvarlig ved Københavns Vestegns Politi Claus Buhr i et skriftligt svar til Presse-fotos.dk.

Vi har oplysninger om, at I har eftersøgt en død eller livløs mand omkring stranden, er det noget, I kan be- eller afkræfte?

‘Jeg kan ikke give dig yderligere oplysninger pt.,’ lyder det fra Claus Buhr, som heller ikke har mulighed for at fortælle, om Københavns Vestegns Politi på et senere tidspunkt vil delagtiggøre oplysninger med offentligheden.

Presse-fotos.dk har i løbet af torsdagen fået mange henvendelser fra bekymrede borgere, som savner svar på, hvad der er sket i deres nærområde, men Københavns Vestegns Politi har altså indtil videre ikke lyst til at komme med flere informationer om den massive udrykning til stranden.

Politikredsen tilføjer til gengæld, at den ikke mener, at der er grund til bekymring for områdets beboere.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses politiet i kontakt med livreddere – der er flere billeder nederst

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte var en del af politiaktionen centreret omkring en svensk-indregistreret bil, der holdt parkeret helt ned til vandkanten.

“Politiet ankom her til klokken 11 – og klokken 17.30 var der stadig politi til stede, som bevogtede den svenske bil, mens andre redningsenheder foretog noget, som minder om en eftersøgning,” lyder det fra vores udsendte.

Heller ikke oplysninger eller detaljer om den svenske bil, der var parkerede det tilsyneladende meget mærkværdige sted på stranden, har Københavns Vestegns Politi lyst til at kommentere på.

‘Jeg har heller ikke yderligere oplysninger til dig om det,’ oplyser kommunikationsansvarlig Claus Buhr i et skriftligt svar til Presse-fotos.dk.

Presse-fotos.dks udsendte tilføjer, at også hjemmeværnet og både fra politiet sammen med det øvrige opbud har deltaget i aktionen i et stort område på stranden, i nærliggende havne samt ude i vandet.

Presse-fotos.dk følger i denne uge sagen og opdaterer, når der er nyt ….

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et uhyggeligt ankalgeskrift, hvor den 26-årige Alexander Latino Demirovski Lykkeaa er blevet tiltalt og dømt for at have udsat en kvinde for skrækkelige og grusomme minutter i et soveværelse.