Danmark i Paris: Danskere strømmer til Det Danske Hus

Det danske hus i Paris.
Det Danske Hus

De Olympiske Lege kører i øjeblikket i Paris, og mennesker fra hele verden valfarter til den franske hovedstad. Mange danskere har også lagt vejen forbi, og især Det Danske Hus i Paris nyder mange danske besøgende.

Lige nu kører De Olympiske Lege i døgndrift. Sportsudøvere i alle ender og kanter af verden dyster i den franske hovedstad efter mange års sved og tårer.

Fans over hele verden har også lagt vejen forbi Paris, og mange danskere har flittigt været til stede på lægterne for at støtte og heppe på landets sportsudøvere.

Men det er ikke kun de olympiske lege danskerne vader til. Der har nemlig været meldt om solrigt vejr og massevis af glade danskere og turister i Det Danske Hus i Paris.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er masser af aktivitet i Det Danske Hus i Paris.

Der har gennem dagene været udstillinger om Danmark og LEGO-aktiviteter, som man kan tilgå i den franske hovedstad. Især LEGO-aktiviteterne har opnået stor succes blandt de fremmødte, hvor de har fået stor glæde af at lave sin egen rose af lego.

Det Danske Hus ligger som bekendt i den franske hovedstad, Paris. Instutitionen, som også blot går under navnet Danmarkshuset, er at finde ved den verdensberømte franske gade ‘Champs-Élysées’, og har været danskerne samlingspunkt siden 1955.

Formålet med at indvie instutitionen var i sin tid at fremme den danske kultur og at arbejde på et stadig tæt fællesskab mellem Danmark og Frankrig.

Du kan læse mere om Det Danske Hus her.

Presse-fotos.dk har været forbi Det Danske Hus i den franske hovedstad og samler nogle fotos fra begivenheden. Se dem her:

Hus Forbi holder gratis koncert. Kom glad med venner og familie og støt op om en god sag.