Kæmpe drama på villavej: Betjente vrimler til

Der foregår lige nu en stor politiaktion midt på en villavej, hvor kampklædt politiet opholder sig foran et hus, mens en kvinde og en mand er blevet anholdt på gaden

Onsdag aften ved 21-tiden vrimler uniformerede- og kampklædte betjente ud til en villavej, hvor der foregår en større politiaktion.

Her viser billeder fra stedet, at politiet har standset en personbil midt på vejen, hvor en kvinde og en mand er blevet anholdt og puttet i politiets hvide DNA-dragter.

Derudover befinder reaktionsstyrken sig omkring et hus på vejen blot få meter fra, hvor anholdelserne er foretaget.

Mindst syv politibiler er på stedet, oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses kampklædt politi foran adressen

De dramatiske scener foregår på Kongebrogade i Kolding, hvor Sydøstjyllands Politi klokken 21.30 bekræfter, at man er til stede.

‘Vi er i øjeblikket til stede ved en adresse i Kolding i forbindelse med en politiopgave. Vi anmoder om, at man respekterer afspærringerne og følger politiets anvisninger på stedet,’ lyder det fra Sydøstjyllands Politi på det sociale medie X.

Presse-fotos.dk har været i kontakt med vagtchefen og en kommunikationsmedarbejder hos politikredsen, men ingen af dem har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for en uddybbende kommentar.

Tidligere på dagen foregik et skyderi på åben gade i Kolding. I den forbindelse efterlyste Sydøstjyllands Politi to hætteklædte personer, som de mistænker står bag skuddene.

Under skyderiet blev en mand ramt i benet – han er efterfølgende blevet erklæret uden for livsfare. Om sagen fra Kongebrogade relaterer sig til skuddramet i byen tidligere i dag er indtil videre ikke kendt.

Se flere billeder fra aktionen nederst – Presse-fotos.dk følger sagen …

OPDATERING: Personer ført ud i DNA-dragter: Teknikere arbejder i huset

Presse-fotos.dk er i besiddelse af en voldsom video, der har ført til, at man kunne starte en efterforskning af sagen, hvor de lige nu søger vidner. Se videoen her.