Spar-købmand omringet af ambulancer: Lægehelikopter lander

Flere ambulancer er sammen med en akutlægebil og en lægehelikopter til stede omkring en Spar-købmand. Politiet er også ankommet til stedet

En tragisk hændelse er lørdag middag sket tæt ved en Spar-forretning, hvor lyden af sirener og synet af blå blink i en times tid har været dominerende.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte til stedet.

“Der er flere ambulancer og en lægebil til stede her bag Spar-købmanden på Ellevej i Enghaven, Frederiksværk. Der er også lige landet en lægehelikopter ved Enghaveskolen – og så er politiet senere ankommet,” lyder det fra vores udsendte.

I forbindelse med den store udrykning har Presse-fotos.dk været i kontakt med vagtchefen ved Nordsjællands Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Flere ambulancer og en lægebil er fremme

Vagtchef Kasper Bengtsson bekræfter over for redaktionen, at både ambulancer og politi er til stede omkring Spar-købmanden.

“Der er tale om en mand, der har fået et ildebefindende. Han er blevet bragt til Rigshospitalet i en lægehelikopter, men der er ikke tale om en politisag,” siger vagtchefen.

Nordsjællands Politi mistænker altså ikke, at der ligger en kriminel handling til grund, men i stedet at en mand er ramt af sygdom.

“Jeg kender ikke til hans nærmere tilstand, da det ikke er en sag for os,” siger vagtchef Kasper Bengtsson, der heller ikke har nærmere identitet på manden.

Udrykningen til omkring Spar-købmanden skete kort før klokken 11.00 lørdag.

Politiet er et andet sted i Danmark netop rykket ud til en alvorlig hændelse, hvor en ung mand har mistet livet. Billeder fra stedet vidner om en frygtelig episode.