Pårørende bekymret: Forlod hjemmet og er ikke set siden

Obs: Da manden nu er fundet i god behold, har Presse-fotos.dk fjernet hans billede fra artiklen

Politiet eftersøger nu en mand, der er forsvundet under en cykeltur. I den forbindelse er et billede af manden delt med offentligheden

Pårørende er sammen med politiet meget bekymret for den 68-årige Hans Ole, der i løbet af fredag er cyklet ud fra sin bopæl og aldrig vendt hjem.

Den gråhårede mand har adresse på Trekroner Plejecenter i Trekroner ved Roskilde og er ifølge Midt- og Vestsjællands Politi cyklet afsted på sin ladcykel fredag omkring klokken 11.00.

Det oplyser politikredsen på det sociale medie X.

‘Vi ønsker hjælp til at finde Hans Ole, der er cyklet fra Trekroner plejecenter, Trekroner omkring kl. 1100. Han er kørende på en ladcykel, med sin rollator i ladet.,’ lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi på X, som tilføjer:

‘Han er sidst set kørende på sin cykel i Hedehusene, kørende i retning mod København.’

Ingen personer ved på nuværende tidspunkt, hvad der kan være sket den 68-årige mand.

Midt- og Vestsjællands Politi beskriver ham som værende gråhåre og have overskæg. Derudover er han iført sort T-shirt og cowboybukser.

Midt- og Vestsjællands Politi er i gang med en eftersøgning af manden, men politiet beder borgere om at holde et vågent øje med ham.

Hvis du har oplysninger i sagen, eller hvis du ser den 68-årige, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Se billedet af ham under her:

Illustrationsfoto