Dansk sanger afslører alkoholmisbrug: ‘Jeg var stiv det meste af tiden’

Illustrationsfoto.

Den danske sanger afslører, at hans alkoholmisbrug var så alvorligt, at han var fuld det meste af tiden i Toppen af Poppen.

Sangeren Karl William løfter sløret for, at han efter eget udsagn var ‘stiv det meste af tiden’ under sin medvirken i Toppen af Poppen.

Det fortæller han i podcasten Alkoholfri brødre, som Ekstra Bladet har dissekeret.

Karl William er kendt for sange som Om igen, Samme vej og Forstenet.

Under produktionen var han dog alt andet end forstenet. Hans alkoholindtag i programmet var tilmed forbundet med udfordringer.

‘Jeg havde sådan en god funktions-ADHD-promille kørende, skal vi kalde det det. Og det var der ingen, der lagde mærke til. Jeg passede min egen butik, fik de der drinks, kunne slappe lidt mere af, drak lidt videre bagefter, gik i seng og sov sikkert enormt dårligt, fik et koldt bad og optog igen dagen efter,’ forklarer Karl William i podcasten.

Sanger har det bedre

Den 29-årige sanger har tidligere været åben omkring sit alkoholmisbrug. I 2022 fortalte han således, hvordan alkoholforbruget eskalerede efter hans mors død.

‘Jeg begyndte at drikke og forsvinde så godt som muligt, og det virker desværre rigtig hurtigt med alkohol, når man har det ad helvedes til. Jeg begyndte bare at forsvinde fra overfladen og miste fodfæste,’ sagde han i sin tid til B.T.

I dag er situationen dog en ganske anden.

I podcasten løfter han sløret for, at han nu har et sundt forhold til alkohol. Den danske sanger har nemlig været ædru i to og et halvt år.

Til Ekstra Bladet fortæller TV 2, at de ingen kommentarer har i forbindelse med Karls Williams udtalelser om Toppen af Poppen.

I 2019 byttede Bryggen-bokseren Mikkel Kessler boksehandskerne ud med dansesko, og deltog i ‘Vild med dans’. I hans nye selvbiografi kommer han blandt andet ind på den løn han fik – og den var ganske klækkelig.