Brutalt knivoverfald: Mand fløjet til hospitalet

Søndag eftermiddag er politiet rykket massivt ud til et internt opgør, der har udviklet sig til en alvorlig hændelse. En mand er blevet ramt af flere knivstik og fløjet til sygehuset.

Der er flere ambulancer og patruljer på Hastrupvej i Gadstrup, hvor en lægehelikopter netop er landet. En person har stukket en mand flere gange, hvorefter personen er stukket af fra stedet.

Det fortæller Mikael Rahn, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Presse-fotos.dk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet arbejder på at sikre spor og foretage undersøgelser på stedet.

“Der er tale om et internt opgør, hvor en mand er blevet ramt flere gange. Derfor er vi ankommet til stedet og den sårede er blevet hastet på hospitalet”, lyder det fra vagtchefen.

Politiet er nu i gang med at sikre spor og lave gerningsstedsundersøgelser, hvor man også er ved at danne sig et overblik over, hvad der ligger bag opgøret mellem de to parter.

“Vi ved endnu ikke helt, hvad der er gået forud for hændelsen, men vi undersøger sagen”, fortæller Mikael Rahn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mindst en person er stukket af efter hændelsen og der er endnu ingen anholdte i forbindelse med knivoverfaldet.

Vagtchefen fortæller til Presse-fotos.dk, at den sårede person er kommet alvorligt til skade, men der er ikke melding om, at han skulle være i livsfare efter de adskillige knivstik, han har pådraget sig.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen klokken klokken 14.12.

De seneste dage har der været flere episoder, hvor personer er blevet stukket med og kniv og været i livsfare. Senest gik det udover en ung mand, da han blev overfaldet af flere personer.