10-årig overfaldet af voksen mand

En uskyldig sneboldskamp mellem unge børn endte med vold og en sigtelse til en mand mellem 40 og 50 år. Manden har væltet en 10-årig dreng omkuld og givet ham en ‘vasker’.

Det skriver sn.dk.

Den voksne mand kom kørende i sin bil ved  Borup Skole, da han pludselig kørte bilen ind til siden og steg ud. Her gik han mod gruppen af de unge børn og spurgte en af pigerne, hvem der havde ramt bilen med en snebold. Den skræmte pige pegede på en 10-årig dreng, som stod ved siden af.

Da manden fik øje på den unge dreng gik han direkte hen mod ham og skubbede ham ned på jorden. Det forklarer drengens far til mediet.

Presse-fotos.dk har tidligere kunne berette om VOLDSOM BRAND PÅ GÅRD – DYR KAN VÆRE FANGET I FLAMMERNE

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto

“Hun var jo i chok og pegede på min søn. Så gik manden hen og tog fat om min søns skuldre, sparkede benene væk under ham, tørrede sne rundt i ansigtet på han og gav ham en flad lussing. Han råbte ind i hans ansigt – han var også meget voldsom verbalt. Vi føler faktisk, at det her er et overfald på hele familien. Min dreng har ingen fysiske mén, men han er meget påvirket af det. Han har kun sovet fire timer i nat. Hver gang, han lukker øjnene, genoplever han situationen – og han siger: “Det var jo en meget stor mand, far. Jeg kunne jo ikke beskytte mig mod ham”, skriver mediet.

Børnene kunne genkende manden og havde også noteret bilens nummerplade. Onsdag formiddag har en mand dog meldt sig selv til politiet ved at troppe op på politistationen.

Andre læser også: BØRN MISHANDLET AF FAR I ÅREVIS – SLÅET MED BÆLTE OG NÆVER

Derfor kan politiet nu gå videre med sagen, hvor manden er sigtet for vold mod drengen.

“Nu skal vi have mandens forklaring, og i næste uge er der aftalt videoafhøring af drengen. Derefter skal vi holde mandens forklaring op mod forklaringer fra vidner og drengen. Det kan derefter give anledning til at afhøre manden igen”, siger Martin Bjerregaard til sn.dk.