Vanvittig lynindsamling til jordskælvsofre: ‘Jeg håber et andet barn bliver glad for mine sko’

En buschauffør har sammen med sine børn indsamlet en kæmpe bunke nødhjælp til ofrene for jordskælvene i Tyrkiet og Syrien

Natten til mandag ramte flere store jordskælv Tyrkiet og Syrien og har siden hen skabt død og ødelæggelse.

Men i en katastrofe må man rykke sammen, og det må man sige, at buschaufføren Mohamad Rabeh Kaddaour fra Slagelse og hans børn har været behjælpelig med at give mulighed for.

En lynindsamling blev torsdag stablet på benene i Slagelse Kommune, og det har resulteret i, at intet mindre end omkring 300 sække og kasser er blevet indleveret i løbet af det seneste døgn.

Presse-fotos.dks udsendte, der har snakket med Mohamad Rabeh Kaddaour, har fået fortalt, at nødhjælpen vil blive kørt af sted mod Tyrkiet og Syrien tidligt lørdag morgen.

Hjælpen er blandt andet blevet doneret af privat personer, Børnehaven Kongelyset og Dansk Mødrehjælp

“Han fortæller mig, at han er så utrolig glad for alt den opbakning, han har fået til indsamlingen,” fortæller Presse-fotos.dks udsendte.

Indsamlingen blev blandt andet hjulpet godt afsted via 4200 Slagelse Facebookgruppen.

SE OGSÅ: PERSON I KRITISK TILSTAND HASTET PÅ HOSPITALET MED POLITIESKORTE

Som man kan se på billederne, er børnene også glade for at kunne hjælpe til.

Et af børnene har blandt andet doneret et helt nyt par sko.

“Dem sender jeg derned, så kan det være, at et andet barn bliver glad for det,” fortalte den mindste af børnene til Presse-fotos.dks udsendte.

Presse-fotos.dk sender varme tanker og kondolencer til alle involveret og alle pårørende i den tragiske situation i Tyrkiet og Syrien.