Tjek din e-boks: Har du kørt på denne strækning?

Husker du at tjekke din e-boks regelmæssigt? Hvis det ikke er tilfældet, så er det nok en god ide at holde lidt ekstra øje med din e-boks den kommende tid.

Majoriteten af danskerne færdes hver dag i trafikken, og rigtig mange af dem bag rattet.

De fleste danskere er gode til at overholde fartgrænserne. Men det kan jo slippe for selv den bedste. Det måtte politiet sande, da de søndag var på vejene for at holde et ekstra øje med de danske billister.

Mange mennesker har oplevet at blive blitzet i en fartkontrol. Det er formodentligt de færreste der ser frem til den regning. Men man kan altså risikere, at sådan en lander i ens e-boks, hvis man har trykket lidt for hårdt på speederen.

Syd- og Sønderjyllands Politi havde i hvert fald fart på bødeblokken da de søndag var ude at holde øje med de danske billister.

Derfor kan det også godt være en god ide, at holde et ekstra øje på sin e-boks i den kommende tid.

Fartkontrol skal holde snor i danskerne

Politiet havde opstillet deres fotovogn på Grindstedvej, omkring Vejen i Syd- og Sønderjylland. Her brugte de altså det meste af søndagen på at holde øje med bilerne på de sønderjyske veje.

Politiet meddeler at næsten 20 personer blev blitzet i deres fartkontrol. Det foregik på en strækning hvor man altså ikke må overskride 80 kilometer i timen.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på X, efter at de har sendt beskeder ud i borgernes e-boks.

En enkelt billist havde ekstra meget vægt på højrefoden, da vedkommende blev målt med en hastighed på hele 157 kilometer i timen. Det kan vise sig at blive en særdels bekostelig affære for chaufføren med fart i blodet.

Billisten kan formentligt se frem til en frakendelse af kørekortet, når han snart modtager en ny besked i sin e-boks.

Læs historien om bomberyddere der måtte rykke ud tidligere på dagen