Seks unge i voldsom ulykke: Bekymrende nyt om deres tilstand

Seks personer blev lørdag hastet på hospitalet efter de var involveret i en alvorlig ulykke i Frederiksundsvejstunnelen i København. Nu kan politiet komme med nye oplysninger.

Efter den voldsomme ulykke var fem af de involverede i kritisk tilstand. Der er tale om en soloulykke og politiet er i gang med at fastlægge en årsag til ulykken.

En bilinspektør er også på stedet, hvor man skal undersøge, hvad der er gået forud for ulykken, samt om føreren har været påvirket under kørslen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De tilskadekomne i bilen er fire mænd og to kvinder. Ifølge TV2’s oplysninger er det en af mændene der har kørt bilen.

Politiet undersøgte ulykken gennem hele lørdagen og kan nu komme med bekymrende tilbagemeldinger om personernes tilstand.

Tre af dem er fortsat i kritisk tilstand, hvor to af de fem tilskadekomnes tilstand er blevet forværret. De er nu i det politiet beskriver som ‘særligt kritisk tilstand’.

Det fortæller  vagtchef ved Københavns Politi Henrik Svejstrup til TV 2.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har søndag morgen talt med føreren af bilen, men kan ikke komme med nærmere info om, hvad den unge mand har fortalt.

“Han har afgivet en kort forklaring til politiet”, siger vagtchefen til mediet.

Det er ganske få dage siden, at en anden alvorlig færdselsulykke kostede en ung mand livet. Han kørte frontalt ind i en modkørende bil.