Satte ild til kvinde: Nu tiltalt for flere voldtægter

En 39-årig mand, der tidligere er dømt for drabsforsøg på en kvinde ved blandt andet at sætte ild til hende, er nu tiltalt for flere voldtægter

En 39-årig mand sidder fredag på anklagebænken ved Retten i Hjørring, der nu tager hul på den voldsomme sag, hvor han er tiltalt for flere tilfælde af vold og voldtægter.

Voldtægterne har han ifølge anklageskriftet begået i en periode fra 1. maj 2022 til 26. februar 2024 mod en kvinde, som han havde et seksuelt forhold til.

Ritzaus Bureau har fået aktindsigt i anklageskriftet, der beskriver i alt 25 forhold, hvor det kvindelig offer blandt andet er blevet truet og tvunget til samlje, selv om hun har kæmpet imod.

Desuden beskriver anklageskriftet flere tilfælde af vold mod kvinden. Den 39-årige mand har blandt andet taget halsgreb på offeret, blokeret hendes luftveje og slået hende med knyttet hånd.

Ud over det står den 39-årige mand også anklaget for at have truet kvinden på livet samt truet hendes familie.

Når den 39-årige fredag er sat på anklagebænken, bliver det ikke første gang, han sidder over for en dommer.

I 2018 blev manden ifølge Ritzau fundet skyldig i drabsforsøg mod sin daværende kæreste.

Drabsforsøget skete i en lejlighed i Nørresundby, hvor han knuste en flaske i kvindes hoved, stak hende i ballen med en skarp genstand, inden han hældte brandbar væske ud over hendes krop og antændte det.

For det drabsforsøg blev den 39-årige idømt syv års fængsel.

Der er afsat i alt seks retsdage til den verserende sag om voldtægter og vold mod en kvinde. Der ventes at falde dom den 1. november.

En tilsyneladende almindelig dag i børnehaven udviklede sig pludselig dramatisk, da en hændelse kort før lukketid førte til et uventet opkald til alarmcentralen. Nu rejser episoden flere spørgsmål, mens Presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af et internt dokument

Illustrationsfoto