12 og 14-årig giver hjertemassage på strand

En forfærdelig drukneulykke hvor en 82-årig mand kom galt afsted ude på vandet. Flere personer har forsøgt at redde manden

Politiet oplyser via deres døgnrapport at der var tale om en 82-årig mand fra Holbæk, som søndag eftermiddag var ude at svømme i havet.

Den 82-årige havde en pårørende siddende på stranden, i mens han altså svømmede sig en tur i vandet.

Politiet modtog meldingen søndag, hvor de får besked om drukneulykken på Eskebjerg Vesterlyng.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

‘Vi modtager opkaldet, og sender en patrulje afsted. Der er redningsmandskab på stedet, inden vi ankommer, som giver manden hjerte-lunge-redning. Og han bliver efterfølgende fløjet med helikopter fra stedet til Rigshospitalet’ siger politiets vagtchef Boje Rasmussen til Sjællandske Nyheder.

Den pårørende, der befandt sig inde på stranden, begynder pludselig at råbe at hun ikke længere kan se den 82-årige mand ude i havet.

Det fik flere personer til at hoppe i vandet for at finde manden.

Der var en 12 og 14-årig dreng med ude i vandet, og det lykkedes dem til sidst at finde manden og få ham med ind på land, hvor de straks gik i gang med hjertelungeredning, oplyser politiet.

Kort efter ankom politiet og redningspersonalet, og de overtog straks den livreddende førstehjælp fra drengene.

Manden blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalet, hvor hans liv desværre ikke stod til at redde.

Politiet rykkede ud til en kæmpe aktion hvor de helt store skyts blev rullet frem. Aktionsstyrken var på stedet med deres pansrede terrorvogn og finskytteriflerne lå klar