Janni i ny markant udmelding om Karsten Ree: Melder ham til politiet igen

Arkivfoto: Janni og Karsten Ree var sammen i 11 år.
Arkivfoto.

Janni anmeldte Karsten Ree for vold i august. Nu har forsidefruen udvidet sin politianmeldelse mod milliardæren.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Janni og Karsten Ree lige nu befinder sig i en dramatisk skilsmisse.

Siden de meddelte skilsmissen i august, har modstridende beskyldninger præget mediebilledet.

Begge parter har rettet skarpe anklager mod hinanden, og nu ser det ud til, at endnu et dramatisk kapitel er ved at udfolde sig.

Janni Ree har nemlig valgt at udvide sin politianmeldelse af Karsten Ree, således at anmeldelsen nu også går på en overtrædelse af våbenloven.

I forvejen har forsidefruen anmeldt Karsten Ree for både psykisk og fysisk vold.

Ekstra Bladet har set dokumentation for politianmeldelsen, som blev indgivet torsdag den 26. september.

Politianmeldelsen indeholder blandt andet billeddokumentation af, hvad der angiveligt skulle være et jagtgevær samt ammunition. Begge genstade ligger frit tilgængelige på det, der ligner en seng.

Ifølge våbenlovgivningen har man pligt til at opbevare genstandene i et godkendt og aflåst våbenskab, hvis man har våbentilladelse og ejer skydevåben.

Janni påstår, at Karsten Ree har sovet med gevær

I anmeldelsen fremgår det desuden, at billederne er taget i slutningen af juli 2024, lige inden Janni offentliggjorte sin skilsmisse med Karsten Ree.

Her anklager forsidefruen sin kommende eksmand for at sove med et oversavet jagtgevær over flere nætter i slutningen af deres ægteskab.

Ifølge Janni har milliardæren sovet på en stol ved siden af sengen og haft ammunition under sin hovedpude.

‘Jeg føler, at det var en truende adfærd. Det var et tilfælde, at jeg opdagede patronerne under hovedpuden. Det skete den sidste tid i vores ægteskab, mens skilsmissen hang i luften, og jeg ved jo i teorien ikke, hvor længe de har ligget der. Derfor føler jeg, at det var truende adfærd,’ uddyber forsidefruen til mediet.

Ekstra Bladet har sidenhen været i kontakt med Sune Aagaard, der er kommunikationschef i Ree-imperiet.

Han slår han fast, at Ree-familien intet har hørt om udvidelsen af politianmeldelsen, samt at de ingen kommentarer har i forbindelse med sagen.

‘Det kommer slag i slag’

For blot et par dage siden politianmeldte Ree-familien Janni for at skaffe sig adgang til, kopiere samt dele et testamenteudkast, hvor hun stod til en millionarv efter skilsmissen med milliardæren.

Men Janni påstår, at den nye anmeldelse om overtrædelse af våbenloven intet har at gøre med Karstens beskyldninger.

‘Næh, det har ikke noget med det at gøre. Det er bare, som det kommer. Det kommer slag i slag. Sådan er det. Jeg har jo nogen, der hjælper mig,’ fortsætter Janni Ree til mediet.

Janni og Karsten Ree har dannet par siden 2013 og været ægtefæller siden 2015. Efter 11 års samliv er forholdet mellem den 79-årig milliarder og 54-årige forsidefrue altså endegyldigt afsluttet.

Drama og penge: Janni Rees vilde liv med bunkevis af rige mænd.

ONP.