Flammer raserer villa: ‘Vi ved ikke, om der er tilskadekomne’

Store flammer er i gang med at hærge en villa. Politiet meddeler fra stedet, at der er sket omfattende skader på huset, mens det endnu er for tidligt at sige, om nogle personer er kommet til skade

En villavej i Midtjylland danner tidligt søndag aften ramme om en trist sag, da et villahus er brudt ud i flammer med store skader til følge.

Det fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jeppe Holgersen til Presse-fotos.dk.

“Jeg kan bekræfte, at vi er til stede derude i forbindelse med ild i en villa. Der er tale om en omfattende brand, som det endnu er for tidligt at sige noget om, hvorfor er brudt ud,” siger vagtchefen.

Midt- og Vestjyllands Politi har sammen med brandvæsenet modtaget anmeldelse om branden søndag klokken 17.29 på Mølleengen i Them ved Silkeborg.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er tydelige flammer i bygningens tagkonstruktion

På billeder fra stedet er det tydeligt at se, at flammerne særligt har fat i husets tagkonstruktion.

“Der er allerede sket store materielle skader, men jeg ved ikke endnu, om der er sket personskade, det er for tidligt at sige,” forklarer Jepper Holgersen.

Hverken brandvæsenet eller politiet har nogen tidshorisont for, hvor længe beredskabet vil være til stede og foretage brandslukning.

På nuværende tidspunkt er det sparsomt med informationer om branden, fordi der endnu ikke er dannet sig et klart overblik.

Presse-fotos.dk følger sagen …

En 30-årig mand har mistet livet efter en alvorlig hændelse. I den forbindelse har politiet gjort et chokerende fund i en bil, der blev ført af en 24-årig mand.