Bedøvet kvinde udsat for overgreb af 80 mænd

En yderst voldsom sag har rystet Frankrig efter det er kommet frem, at en mand og mindst 50 andre mænd er blevet anholdt for meget alvorlige forbrydelser.

En 71-årig mand er anklaget for at have bedøvet sin hustru og inviteret mange fremmede mænd til at voldtage kvinden, mens hun var bedøvet.

Overgrebne har stået på i knap 10 år og nu er retssagen sat i gang. Den 71-årige kunne onsdag ikke møde op i retten, da han er for syg til at møde op.

Manden har fundet de andre mænd gennem internetfora, hvorefter de er kommet hjem til parret. De grusomme forbrydelser har stået på mellem 2011 og frem til 2020, hvor manden bliver opdaget i at tage billeder under kvinders nederdele i et indkøbscenter.

En sikkerhedsvagt opdager manden og herefter ruller sagen med det ene uhyggelige fund efter det andet.

Klare instrukser fra starten

Den 71-årige mand har gjort meget for ikke at blive opdaget i sine forbrydelser. Blandt andet var der helt klare regler for de mange mænd, som ankom til huset i den lille by Mazan i sydøstlige Frankrig.

Politiet estimerer, at der er tale om 80 mænd, hvor af de 50 er blevet identificeret.

Mændene måtte ikke lugte af røg og de måtte heller ikke bruge parfume, da det kunne øge risikoen for, at kvinden ville vågne, skriver BBC.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto – Den 71-årige har fået udskrevet 450 sovepiller på et år.

Ved ankomsten skulle de tage tøjet af i køkkenet og vaske hænder under lunken vand eller varme dem på en radiator. Bevægede kvinden sig det mindste, var mændene instrueret i at løbe ind i et andet værelse.

De identificerede mænds alder er mellem 26 og 73 år.

Gav børnebørnene skylden

Kvinden tog også plads i retten og har fortalt, at hun i de mange år ikke har kunnet forstå, hvorfor hun altid var så træt og døsig.

Udover trætheden og den konstante følelse af at være døsig, har kvinden også haft problemer med hukommelsen.

Blandt andet har hun fortalt, at hun ikke kunne forstå, at hun havde fået en ny frisure. Derfor gik hun ned til sin frisør og spurgte, hvornår det var sket.

“Hun gik ned til frisøren, der fortalte hende, at hun havde været der dagen før”, siger kvindens advokat, Stéphane Babonneau ifølge BBC.

Kvinden har også været til lægen, hvor manden har været med. Her har manden givet skylden til børnebørnene, fordi den ældre kvinde passede dem og det var, ifølge den 71-årige mand, derfor konen altid var træt.

Erkender sin skyld

Efter manden blev opdaget i indkøbscentret fandt politiet et USB-stik, hvor der var en mappe, der hed ‘misbrug’. I mappen var der 20.000 billeder og film – Omkring 100 voldtægter af konen lå på USB-stikket.

Manden blev anholdt i november 2020 og har siden anholdesen erkendt sin skyld, lyder det fra hans advokat. Manden har forklaret til sin advokat, at han har “lagt hende i seng, tilbudt hende og filmet”.

Retssagen vil vare frem til 20. december.