Alvorlig og personfarlig kriminalitet på Vestegnen

Politiet var torsdag aften og det meste af natten til stede ved en adresse på Vestegnen. I starten var der blot en enkelt patrulje i området, men der gik ikke længe før flere kom til. Politiaktionen endte med at foregå i seks timer.

Klokken 21:44 torsdag aften modtog Københavns Vestegns politi en anmeldelse om vold.

Politiet rykkede derfor ud til adressen, hvor overfaldet skulle være foregået, og kunne konstatere at en mand havde været udsat for et særdeles groft overfald.

Manden er ifølge Københavns Vestegns Politi blevet overfaldet af to til tre gerningsmænd.

Efter overfaldet er de stukket af fra stedet. Hvordan de er kommet derfra, er stadig uklart.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politihunden på jagt efter spor i nat

Presse-fotos.dk har fredag været i kontakt med Københavns Vestegns Politi.

Kommunikationsansvarlig Claus Buhr havde følgende kommentarer til episoden.

“Vi har modtaget en anmeldelse om vold ved Topperne i Alberstlund klokken 21:44. Her var en mand blevet overfaldet af 2-3 gerningsmænd”.

Politiet har været til stede omkring Topperne i Albertslund det meste af natten.

I følge øjenvidneberetninger har politiet været til stede indtil klokken 04:00 i nat. Der er blevet afsøgt store områder, kigget under biler, hvor de har ledt efter genstande og blodspor der kan have forbindelse til overfaldet. De skulle angiveligt også have fundet nogle effekter i mellem et par parkede biler.

“I forbindelse med overfaldet derude, har vi søgt efter spor med politihund. Vi har endnu ikke nogen anholdte, og vi hører meget gerne fra vidner”, skriver Kommunikationsansvarlig Claus Buhr til Presse-fotos.dk

Før de afsluttede deres arbejde i forbindelse med hændelsen, blev en bil bugseret væk fra parkeringspladsen, efter at politiet havde været til stede i cirka seks timer.

Justitsministeren går til kamp mod tyverier i Danmark