15. okt. 2022 - 15:46

Satudarah rykker ind i Odense: Skovbørnehave bliver til rockerborgFoto: Instagram

Danmarks største rockerklub, Satudarah, gør nu indtog i Odense, hvor gruppen angiveligt flytter ind i en tidligere skovbørnehave

Det er ikke længere børnelatter og -leg, der kommer til at fylde i og omkring Middelfartvej i udkanten af Odense.

Ifølge Fyens Stiftstidende er Danmarks største rockerklub, Satudarah, nemlig rykket ind i en tidligere friskole og skovbørnehave på vejen.

Her går Satudarahs nye afdeling ifølge Presse-fotos.dks oplysninger under navnet Midland.

Formodningen bliver også kun styrket af det fuldgyldige medlem Patrick Nielsen – den tidligere topbokser – fredag lagde et billede op på sin Instagram profil, hvor han i en billedtekst skriver ’Welcome to our New chapter’ – ’Velkommen til vores nye afdeling’ med et hashtag med MIDLAND.

På billedet står 14 mænd med Midland-logo i hånden eller syet ind i tøjet og omgivet af Satudarah-logoer.

SE OGSÅ: SE VIDEO: FCK-FAN FÅR FLYVESPARK I HOVEDET – TILHÆNGERE DEMONSTRERER FORUD FOR DERBY

Flere andre rockergrupper er allerede til stede i Odense – det gælder blandt andet Hells Angels, der har klubhus på Petersmindevej i Nyborg.

Det chokerer lokalpolitiker Søren Windell (K), at Satudarah nu også ser ud til at slå sig ned i byen. Han mener, at kommunen på trods af indsatsen mod rocker- og bandegrupperinger er blevet ’underløbet’ af en lokal udlejer.

”De (Satudarah red.) er absolut ikke velkomne, og det kan eskalere bandekonflikten. Vi skal have de banditter ud af vores by,” siger Søren Windell til Fyens Stiftstidende. Han er rådmand for By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune.

Huset som Satudarah angiveligt flytter ind i
Patrick Nielsen vinder over Beibi Berrocal i Struer i 2017
Patrick Nielsen vinder over Rudy Markussen i 2015