02. sep. 2022 - 20:28

Lever du i et funktionelt forhold eller er det hele bare noget lort? – Tag testen herKender du det, at sidde med følelsen om, om dit parhold også nu er det rigtige?
Har din partner forandre sig siden i lærte hinanden at kende? Eller ser du dig selv blive irriteret over hver eneste bevægelse, din partner gør eller over sætninger, han siger? Så tag lige testen herunder.

___________________

 1. Grænser – du giver ikke udtryk for din grænser, behov og følelser, fordi du er bange for, at din kæreste vil forlade dig til fordel for andre.
 2. Flere af dine venner og dine familiemedlemmer har givet udtryk for, at de er bekymrede over dit forhold og hvordan det påvirker dig følelsesmæssigt i hverdagen.
 3. Du føler at du har et behov for at skjule eller lyve om dele af dit forhold, når du fortæller om det til andre, fordi du er bange for hvad de tænker.
 4. Du er konstant i gang med at redde dit forhold, grundet dine tanker.

 5. Du mærker et stigende ubehag ved dit forholdet og din partner. Men du ignorerer det grundet at tankerne om at være alene er ubærlig.
 6. Du håber, at din kæreste til sidst vil ændre sig, så I begge kan blive lykkelige sammen, uanset hvor længe det tager.
 7. Du bekymrer dig ofte om dit forhold, og om du er god nok.  
 8. Du føler ikke, at du er tryg nok med din partner, og at du bliver set og hørt, som du gjorde i starten.
 9. Du ofrer dit sande jeg for forholdets skyld og mister dig selv i forholdet. Du er ikke personen som du havde det godt med at være.
 10. Du har det ikke godt med dig selv. Du føler, din kæreste dømmer dig, og du tvivler på dig selv. Du giver dig selv skylden for, hvad der går galt i forholdet, og at det kun er din skyld.
 11. Du føler, du går på æggeskaller, når din kæreste er i nærheden, og de konflikter, der opstår, føles utrygge.
 12. Dit forhold er som en tur i en rutchebane, så du ved snart ikke, hvad der er op og ned, og følelserne løber løbsk.
 13. Dine følelsesmæssige, økonomiske og seksuelle grænser bliver ikke respekteret. 

  Har du syv eller flere gange, hvor du siger ja til de ovenstående spørgsmål, er det nok tid til at overveje, om dit forhold er det rigtige. Det er psykologen Roxy Zarrebi, fra psychologytoday som har lavet denne test, for at hjælpe dig til at finde ud af om netop dit parforhold er det rigtige.

Har du en historie om dit parhold eller noget som mener der kan være nyttigt at få skrevet om, så tøv endelig ikke med at kontakt os på cs@presse-fotos.dk

(Kan gøres anonymt)