Hele Danmark talte om det: Charlotte så 13-årig pige blive bortført

Da 56-årige Charlotte Bødtker Gade luftede sin rottweiler lørdag formiddag den 15. april, blev hun førstehåndsvidne til en uhyggelig bortførsel af den 13-årige pige, der blev revet ind i en bil og kørt væk

“Jeg ville ønske mig, at jeg var gået afsted fem-ti minutter før.”

Charlotte Bødtker Gade vidste ikke i første omgang, hvad hun egentlig lige havde været vidne til, da hun cirka 500 meter foran sig kunne se, at en ‘uoverensstemmelse’ udspille sig, fortæller den 56-årige kvinde til Berlingske.

Hun befandt sig lørdag den 15. april tæt på det gerningssted i Kirkerup sydøst for Slagelse, der senere skulle vise sig at optage hele Danmark.

På lufteturen med sin rottweiler kunne Charlotte Bødtker Gade pludselig se, at en bil var holdt ind, og derefter hvad hun først troede var et slagsmål.

Da hun først flere minutter senere nåede frem til stedet, var køretøjet væk.

I stedet så den 56-årige kvinde, hvordan en cykel, nogle poser og en vandflaske lå i vejkanten.

Hun tænkte ikke yderligere over, hvad hun lige havde set.

Måske var cyklen stjålet – og måske var slagsbrødrene blevet gode venner igen og kørt videre, tænkte Charlotte Bødtker Gade.

Men da en kollega senere på dagen fortalte, at en 13-årig pige var forsvundet fra området, løb det koldt ned ad ryggen på den 56-årige kvinde.

“Så gik det op for mig, at det var dét, jeg havde set, og brikkerne begyndte at falde på plads,” siger Charlotte Bødtker Gade til Berlingske.

Derfor henvendte hun sig til politiet, hvor hun blev afhørt i sagen. Hun er efter alt at dømme det eneste øjenvidne til bortførslen.

SE OGSÅ: DØD MAND FUNDET I KØBENHAVN: ELEVER FØLGES I SKOLE AF POLITIET

Politiinspektør Kim Kliver kunne på et pressemøde søndag den 16. april fortælle, at man få minutter forinden havde fundet den 13-årige pige i live i et parcelhus på en adresse i Svenstrup ved Korsør.

Her blev også en 32-årig mand anholdt. Han er nu varetægtsfængslet og sigtet for længerevarende frihedsberøvelse, voldtægter, voldtægt ved andet forhold end samleje og for vold.

Den 13-årige pige var bortført i omkring 27 timer.

Den samme 32-årige mand er også sigtet for drab og voldtægt på Emilie Meng og for forsøg på voldtægt og trusler med kniv mod en 15-årig pige i Sorø.

Han erkender delvist sigtelsen i sagen om den 13-årige pige, men nægter sig skyldig i Emilie Meng- og Sorø-sagen.