Derfor skød politiet på Vestegnen – her fjernes patronhylstre

Københavns Vestegns Politi afgav mandag angiveligt to varselsskud fra et automatvåben efter uroligheder på Vestegnen

Politiet har afgivet varslingsskud i forbindelse med en hændelse i Hallingparken og på Strandesplanaden i Brøndby mandag aften.

Det fortæller vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Bo Nyberg Ris.

“Vi er i gang med at undersøge en mistænkelig hændelse. Og i forbindelse med vores ankomst til stedet har vi afgivet et varslingsskud,” fortæller vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Bo Nyberg Ris.

Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger skyldes årsagen til udrykningen et masseslagsmål i Hallingparken, hvor en personbil under urolighederne blandt andet har påkørt en cykel eller en knallert. Her bliver der blandt andet anmeldt, at der er set et skydevåben.

Balladen spreder sig efterfølgende til Strandesplanaden i Brøndby, hvor altså Københavns Vestegns Politi afgiver varselsskud fra et automatvåben.

Presse-fotos.dk erfarer, at politiet har afgivet mindst to varselsskud under politiaktionen. Flere vidner fortæller uafhængigt af hinanden, at to skud er blevet hørt. Politiets arbejde på stedet efterfølgende viser også, at to patronhylstre ligger på jorden. (de billeder kan du se nederst)

Afgivne varselsskud bliver ifølge vagtchefen foretaget, fordi en person ikke vil adlyde politiet.

Bo Nyberg Ris ved dog ikke med sikkerhed, hvad der er sket forud for politiets varslingsskud, men skuddet er ikke rettet mod personen.

Man har anholdt flere personer i forbindelse med hændelsen, men de er tirsdag morgen igen blevet løsladt.

Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger er der blevet fundet flere baseballbat, skruetrækkere og mobiltelefoner i den bil, der påkørte et lettere køretøj i Hallingparken.

Der er ikke nogen, der er kommet til skade ved hændelsen, men flere personer fik nogle lette knubs, da en civil politibil, der rykkede ud til hændelsen, kørte sammen med en anden bil.

Det kan du læse mere om her: POLITIBIL RAMMER BILIST I ALVORLIGT UHELD: AMBULANCE ANKOMMET

Presse-fotos.dk følger sagen …

Et patronhylster fundet på jorden efter aktionen
Et andet patronhylster fundet på jorden efter aktionen